jueves, 13 de diciembre de 2007

La Colla Dalton Vip No Troba Local !!!!!!!!


Ola.

Aquesta setmana la colla dalton ha estat buscan un local pel poble.Perque comensa a fe fred i mos gelarem, weno lo que parlavem l'hem estat buscan pero res de res, aixi que demoment les tardes per esports no mo les traura ningu i les tardes de dumenge i alguns disabtes la nit tampoc, perque en les partidetes de pro, les peliculetes i la cabina de dj i estem molt agust, i ja que estem, donar-li les gracies al nostre amic pujol de part de tota la colla vip.



1 comentario:

Anónimo dijo...

Wenas DALTON VIP tant k parlaveu i von fotieu de que va quemar el local ara soc jo ki men foto de vatros alli al lokal estavem de puta mare weno es un dir perk no paraveu mai per es xalaba i no patiem tan de fred com ara. Al cap del temps el local es va cremar i ens vam trobar tota la colla al carrer i ara nestem buscant un pero en les referencies k dona la gent de la nostra colla ho veig una mica dificil pero weno tot s'ha de intentar k no perdrem res per intertar-ho.



Venga DALTON VIP no mos tenim k desanimar tant pronte k tard o d'hora en trobarem algun penso jo. L' ultim k s'ha de perdre a n'esta vida es la ESPERANÇA CONFIEU EN TROBAR-NE ALGUN.


BESITOS A TOTS I TOTES DEW DEW DEW DEW